Preparació:
Comencem barrejant la farina amb la margarina, hi posem el pessic de sal i el sucre.
Seguidament hi afegim el llevat, el royal i els ous i comencem a fer la massa.
Anem afegint l'aigua a poc a poc fins que ens quedi una textura suau.
Un cop feta la massa, la deixem reposar 5 minuts,la tallem en trossos petits i els donem forma.
Llavors ho deixem reposar 20 o 30 minuts i ja ho podem fregir. Quan les treiem del foc les passem pel sucre.
Un cop s'han refredat, ja estan llestes per menjar!
Seguidament hi afegim el llevat, el royal i els ous i comencem a fer la massa.
Anem afegint l'aigua a poc a poc fins que ens quedi una textura suau.
Un cop feta la massa, la deixem reposar 5 minuts,la tallem en trossos petits i els donem forma.
Llavors ho deixem reposar 20 o 30 minuts i ja ho podem fregir. Quan les treiem del foc les passem pel sucre.
Un cop s'han refredat, ja estan llestes per menjar!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada