Parlem en català

Des de fa un temps a Les Borges del Camp un grup de mares de l'Escola Rocabruna hem organitzat un espai d'intercanvi basat en la conversa on practiquem el català amb mares de nens nouvinguts a l'escola.

Arriba l'estiu i comencen les vacances!

Les mares del 'parlem' ens hem estat trobant durant tot el curs escolar fent només dos breus parèntesis per a les vacances de Nadal i les de Setmana Santa.
Ara que arriba l'estiu i s'acaba el curs escolar, donarem per acabat aquest primer 'curs' nostre, també, i deixarem les trobades fins al setembre, quan totes tornem a tenir els nens a l'escola i puguem tenir una miqueta de temps lliure que ens permeti trobarnos una estona.
Durant aquests mesos, no només hem practicat el català amb altres mares, sinó que hem trobat amigues amb qui hem compartit moments realment extraordinaris.
Hem fet diversos berenars on unes i altres hem pogut tastar dolços i begudes d'altres països, hem compartit llibres, pel.lícules...
Ha estat una experiència molt enriquidora per a totes i ja esperem amb ganes que arribi el setembre per tornar a comencar!
Moltes gràcies a totes per participar-hi i bones vacances!!!

1 comentaris:

Biblioteca de l'Escola Mare de Déu del Remei ha dit...

És una experiència molt maca i que diu molt de vosaltres.
Tant de bo el curs vienent s'apuntin més mares i pares i puguin gaudir d'aquestes experiències tan enriquidores.
Bon estiu, us el mereixeu!

Publica un comentari a l'entrada